Halka

Dy djem luftojnë kundër një komploti, por njëherësh gjurmojnë të shkuarën e mbushur plot me dyshime. “Halka”, një organizatë kriminale, simboli i së cilës janë tri unazat do të shndërrohet në mision për Kanin dhe Xhihangirin, që do të vihen në kërkim të së vërtetës dhe do të zbulojnë fytyrën e tmerrshme të mafies dhe të një botë të mbushur me para të pista dhe intriga.

E hënë - e premte, ora:20:00, në


Programacioni sonte në Tring