Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Nusja nga Stambolli

Shyreja një vajzë e re dhe bukuroshe, e cila është rritur pa prindërit e saj, bie në dashuri me Farukun, një biznesmen i pasur dhe shumë karizmatik. Faruku është një burrë i përkushtuar ndaj familjes dhe fanatik i traditave, përpos pamjes së tij shumë moderne. Një betejë e gjatë e pret Shyrejanë kur ajo përballet me vjehrrën e saj, Esmanë, e cila vendos se kush do të bëhet pjesë e vilës së tyre të madhe. Ndërkohë, edhe Ipeku, kunata e Shyrejasë, do të bëjë çmos për të pasur gjithçka vetë në dorë. Rezidenca e tyre e madhe që plot madhështi kishte ruajtur shkëlqimin për 400 vjet me radhë, tani do të rrënohet dhe gjithë familja do të vuajë. E pakënaqur nga lidhja e të birit, Farukut, Esmaja do të bëjë çmos për t’i ndarë ata të dy. Një dramë plot intriga, vuajtje, por edhe çiltërsi.

Çdo të premte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring