Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Doru

Doru, kali më i bukur dhe më i vogël i kopesë, eshte një lider i lindur.Ai jeton me nënën e tij në një fermë të bukur. Por papritur jeta e tij ndryshon kur takohet me një grup kafshësh që sapo ishin arratisur nga arena e cirkut. Kështu ai nis së bashku më miqtë e tij të rinj një aventurë plot të papritura. Bëhuni pjesë e kësaj historie fantastike miqësie, sinqeriteti dhe guximi.

Çdo ditë, ora:19:00, në


Programacioni sonte në Tring