Ju sjellim ofertat më të mira në platformën Satelitore.


Me Tring, ekrani i televizorit do të jetë argëtimi juaj i preferuar!

  • 32 kanale Tring
  • Programacion i larmishëm për të gjithë familjen
  • UEFA Champions League dhe 6 kampionate sportive të përfshira

Dekoder satelitor + kartë smart: 9,900 Lekë


Dhuratë


Bli tani

12 muaj abonim + kartë smart + Dekoder satelitor

19,900 Lekë


Bli tani

Të gjithë klientët që përfitojnë nga oferta do të ndjekin kanalet si më poshtë:
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Sport
Sport
Sport
Sport
Sport
Seriale
Seriale
Seriale
Fëmijë
Fëmijë
Fëmijë
Dokumentarë
Dokumentarë
Dokumentarë
Lifestyle
Lifestyle
Lajme
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Muzikë
Muzikë
Adult

Dëshironi më shumë informacion? Ju telefonojmë menjëherë.

Plotësoni fushat e mëposhtme që të merrni më shumë informacion rreth kësaj oferte.