Shëno gol gjatë gjithë vitit!

Mos humb asnjë moment nga eventi më i madh futbollistik! Merr Tring dhe shijo gjatë gjithë vitit emocionet e UEFA Champions League.

Dekoder tokësor + kartë smart: 4,300 Lekë


Dhuratë


Bli tani

Dekoder tokësor + kartë smart: 5,500 Lekë


Dhuratë


Bli tani

Abonim 12 mujor EXTRA + kartë smart: 10,900 Lekë


Dhuratë


Bli tani


Me Tring, ekrani i televizorit do të jetë argëtimi juaj i preferuar!

  • 64 kanale për të gjithë familjen
  • Kanalet kombëtare falas
  • Premiera çdo muaj në të gjithë kanalet Tring
  • UEFA Champions League dhe 6 kampionate sportive të përfshira

Të gjithë klientët që përfitojnë nga oferta do të ndjekin kanalet si më poshtë:
Tring Shqip
Kinema
Tring Action HD
Kinema
Tring Super HD
Kinema
Tring Life
Kinema
Tring Comedy
Kinema
Tring Fantasy
Kinema
Tring Sport 1 HD
Sport
Tring Sport 2 HD
Sport
Tring Sport 3 HD
Sport
Tring Sport 4 HD
Sport
Tring Sport News HD
Sport
Jolly HD
Seriale
3 Plus
Seriale
Smile
Seriale
Fox Crime
Seriale
Fox Life
Seriale
Tring Tring
Fëmijë
Tip TV
Fëmijë
Kids
Fëmijë
National Geographic
Dokumentarë
Tring History
Dokumentarë
Tring World
Dokumentarë
Living HD
Lifestyle
Fax News
Lajme
Vizion Plus HD
Gjeneraliste
ANT1
Gjeneraliste
Canale 5
Gjeneraliste
Italia 1
Gjeneraliste
Rai Uno
Gjeneraliste
RTV 21
Gjeneraliste
Folk +
Muzikë
Desire
Adult