Bashkë me pranverën, ju sjellim ofertat!

Shijoni programacionin e larmishëm të Tring për të gjitha moshat dhe shijet duke përfituar nga ofertat pranverore!

Të gjithë klientët ekzistues përfitojnë deri në 25% ulje për abonimet 3 dhe 6 mujore në platformën tokësore dhe satelitore.

  • Deri në 50 kanale për të gjithë familjen
  • UEFA Champions League dhe 6 kampionate sportive të përfshira
  • Premiera çdo muaj në të gjithë kanalet Tring
  • Kanalet kombëtare falas në platformën tokësore

 
Platforma Tokësore

3,300 Lekë 2,999 Lekë

Bli tani

6,300 Lekë 5,100 Lekë

Bli tani
Platforma Satelitore

5,590 Lekë 4,590 Lekë

Bli tani

10,900 Lekë 8,200 Lekë

Bli tani

Të gjithë klientët e rinj mund të përfitojnë nga oferta e dekoderit dhuratë

Mëso më shumë

Dëshironi më shumë informacion? Ju telefonojmë menjëherë.

Plotësoni fushat e mëposhtme që të merrni më shumë informacion rreth kësaj oferte.
Pranoj të informohem mbi ofertën dhe autorizoj përdorimin e të dhënave të mia për t'u kontaktuar dhe për të marrë informacion rreth produktit të përzgjedhur apo rreth produkteve te tjerë alternativ.

Kjo fushë është e detyruar