Bli Online: Platforma Tring OTT

Zgjidhni paketen që dëshironi dhe kryeni pagesën me kartë krediti apo Paypal. Abonimi juaj do të aktivizohet menjëherë.

 

Për klientët që kanë të paktën 3 muaj abonim aktiv, është e vlefshme paketa "Ferma Vip 15".

Për klientët që nuk kanë abonim aktiv, është e vlefshme paketa "Ferma Vip 25".

APP's (3 pajisje)

Ferma Vip 15
3 Muaj
Platforma
Tring OTT
Kanale
2 kanale

1,500 Lekë
Bli tani
Ferma Vip 25
3 Muaj
Platforma
Tring OTT
Kanale
2 kanale

2,500 Lekë
Bli tani
1 Muaj Abonim
1 Muaj
Platforma
Tring OTT
Kanale
140 kanale

1,200 Lekë
Bli tani
3 Muaj
3 Muaj
Platforma
Tring OTT
Kanale
140 kanale

3,500 Lekë
Bli tani
6 Muaj
6 Muaj
Platforma
Tring OTT
Kanale
140 kanale

Ferma Vip Falas
6,500 Lekë
Bli tani
12 Muaj Abonim
12 Muaj
Platforma
Tring OTT
Kanale
140 kanale

Ferma Vip Falas
11,900 Lekë
Bli tani

Dekoder IPTV + APP's (4 pajisje)

Ferma Vip 15
3 Muaj
Platforma
Tring OTT
Kanale
2 kanale

1,500 Lekë
Bli tani
Ferma Vip 25
3 Muaj
Platforma
Tring OTT
Kanale
2 kanale

2,500 Lekë
Bli tani
1 Muaj Abonim
1 Muaj
Platforma
Tring OTT
Kanale
140 kanale

2,000 Lekë
Bli tani
3 Muaj
3 Muaj
Platforma
Tring OTT
Kanale
140 kanale

5,590 Lekë
Bli tani
6 Muaj
6 Muaj
Platforma
Tring OTT
Kanale
140 kanale

Ferma Vip Falas 10,900 Lekë 8,990 Lekë
Bli tani
12 Muaj Abonim
12 Muaj
Platforma
Tring OTT
Kanale
140 kanale

Ferma Vip Falas 18,900 Lekë 14,900 Lekë
Bli tani