TELEVIZION
Pyetjet më të shpeshta
Lexo më shumë
INTERNET
Pyetjet më të shpeshta
Lexo më shumë
TELEFONI
Pyetjet më të shpeshta
Lexo më shumë

Mënyrat e kontaktit per bizneset

Merrni informacionin e duhur në lidhje me ofertat, shërbimet dhe zgjidhjen e çdo problemi që keni me kompaninë Tring.

Kontakt nëpërmjet SMS
Dërgoni SMS në numrin 0697040040
sms duhet të përmbajë

  1. Emri i kompanisë ose Emër Mbiemër si në kontratë
  2. Numrin tuaj të telefonit në të cilin dëshironi t’iu kontaktojmë
Kontakt nëpërmjet email-it
Dërgoni Email në adresën bsupport@corp.tring.al
email duhet të përmbajë

  1. Emër Mbiemër si në kontratën që ju keni me Tring ose Emri i kompanisë
  2. Numrin tuaj të telefonit në të cilin dëshironi t’iu kontaktojmë
Kontakt nëpërmjet telefonit
Që të jemi më pranë jush në çdo moment, për çdo vërejte, sugjerim, apo problem ju mund të na kontaktoni çdo ditë në numrin e telefonit +355 44 800 000/3
Kontakt nëpërmjet Fax
Dërgoni fax-in në numrin +355 44 800 001
fax-i duhet të përmbajë

  1. Emri i kompanisë ose Emër Mbiemër si në kontratë
  2. Numrin tuaj të telefonit në të cilin dëshironi t’iu kontaktojmë
Kontaktoni account manager-in me të cilin keni lidhur kontratën nëpërmjet numrit të tij të telefonit.

My Tring IPTV në Shqipëri


Adresa:

Rr. "e Qelqit", Kombinat, Tiranë, Shqipëri

Telefon:

Tel.: +355 44 800 000/3

Fax: +355 44 800 001

E-mail:

info@tring.al

suport@tring.al

My Tring IPTV në botë


Celular:

+355 69 40 38 000

Telefon:

+355 44 800 008

E-mail:

info@tring.tv

Kontakt

tring.al

manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual