Na kontaktoni

Që të jemi pranë jush në çdo moment dhe që t'ju ofrojmë një shërbim më të mirë dhe më cilësor, kemi vënë në dispozicionin tuaj një staf profesional që ju përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja.

3+1=  

kontakt

 

  • Internet
  • TV
  • My Tring IPTV
Zyrat qendrore

Rr. "e Qelqit", Kombinat, Tiranë, Shqipëri

+355 44 800 000

+355 44 800 001

Kujdesi ndaj Klientit

+355 44 800 000

+355 44 800 003

+355 44 800 001

Marketing

+355 44 800 000

+355 44 800 001

Shitjet per biznese

+355 44 800 426

+355 44 800 001

Financa

+355 44 800 000

+355 44 800 001

Zyrat qendrore

Rr. "e Qelqit", Kombinat, Tiranë, Shqipëri

+355 44 800 000

+355 44 800 001

Marketing

+355 44 800 402

Shitjet

+355 44 800 008

Informacioni

+355 44 800 008

+355 69 40 38 000

+355 69 40 38 000

Burimet Njerëzore

+355 44 800 008

Financa

+355 44 810 500

+355 69 40 95 071

Zyrat qendrore

Rr. "e Qelqit", Kombinat, Tiranë, Shqipëri

+355 44 800 000

+355 44 800 001

Telefon

+355 44 800 000/3

+355 44 800 001

My Tring IPTV në botë

+355 69 40 38 000

+355 44 800 008

manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual

Pyetje - Përgjigje
rreth Televizionit

Pyetje - Përgjigje
rreth Internetit

Pyetje - Përgjigje
rreth Telefonisë

Pyetje - Përgjigje
rreth shërbimeve Tring