My Tring IPTV

dec tel

 

  • Dekoderi i My Tring IPTV eshte nje pajisje HD e cila ka nje dizajn inovativ qe ju dhuron nje eksperience te kendshme perdoruesit.
  • Nepermjet perdorimit te nje USB-je te thjeshte ose nje Karte SD, ju mund te perfitoni sherbime shtese si regjistrimi i programeve te ndryshme apo ndalimi i programit dhe shikimi i tij ne nje kohe te dyte.
  • Dekoderi i My Tring IPTV lejon shikimin e videove apo fotove te ndryshme fale pranise se Kartes SD.
  • Dekoderi i My Tring IPTV mundeson transmetimin e videove nga interneti me teknologjine HTTP Live Streaming (HLS).

 

Shkarko manualin per instalimin e dekoderit

 

Dekoderi
My Tring IPTV
video dekoderi iptv

Sherbimet ekstra
My Tring IPTV
Sherbimet ekstra My Tring IPTV

Pse te zgjedhesh
My Tring IPTV
Pse te zgjedhesh My Tring IPTV

Ndryshimi i My Tring IPTV nga
Digital Tokesor dhe Satelitor
Ndryshimi i My Tring IPTV nga Digital Tokesor dhe Satelitor

Paketa me
60 dhe 100 Kanale
Paketa me 60 dhe 100 Kanale

My Tring IPTV
Kudo dhe Kurdo neper bote
My Tring IPTV |Kudo dhe Kurdo neper bote

manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual
manual

Pyetje - Përgjigje
rreth Televizionit

Pyetje - Përgjigje
rreth Internetit

Pyetje - Përgjigje
rreth Telefonisë

Pyetje - Përgjigje
rreth shërbimeve Tring