Parashikimet e episodeve

EPISODI 186

12-06-2018

EPISODI 186

Dasma e Hyljas dhe Kerimit do të shkojë për mrekulli, por një letër do t&... më shumë

EPISODI 185

11-06-2018

EPISODI 185

Hallë Hatixheja ka ndryshuar stil dhe shkon të njihet me psikologun si të kishte v&... më shumë

EPISODI 184

08-06-2018

EPISODI 184

Nilaji jep një lajm që i gëzon të gjithë. Bajrami fillon procedurat p&eum... më shumë

EPISODI 183

07-06-2018

EPISODI 183

Kerimi i bën Hyljas një propozim surprizë për martesë në një am... më shumë

EPISODI 182

06-06-2018

EPISODI 182

Kush fshihet pas vizatimeve të Xherenit? Halla kthehet në shtëpinë e Bajramit... më shumë

EPISODI 181

05-06-2018

EPISODI 181

Cilat do të jenë rrengjet e radhës të Hyljas dhe Kerimit ndaj njëri-tjetr... më shumë

EPISODI 180

04-06-2018

EPISODI 180

Të gjithë janë të shqetësuar për Xherenin që nuk dëshiron ... më shumë

EPISODI 179

01-06-2018

EPISODI 179

Bajrami thërret Ardën në zyrën e tij. Cili do të jetë vendimi i Bajr... më shumë

EPISODI 178

31-05-2018

EPISODI 178

Hatixheja kthehet në shtëpinë e saj e dëshpëruar. Arda ndihet i pashpres&... më shumë

EPISODI 177

30-05-2018

EPISODI 177

Hylja pajtohet me Mahirin. Bajrami vendos të bëjë martesën me Esmanë. Kus... më shumë

EPISODI 176

29-05-2018

EPISODI 176

Hylja përgatit një darkë surprizë për Kerimin.  Bajrami i prezanton ... më shumë

EPISODI 175

28-05-2018

EPISODI 175

Nilaji bëhet xheloze që Hylja dhe Kerimi e shfaqin hapur dashurinë e tyre, ndë... më shumë

EPISODI 174

25-05-2018

EPISODI 174

Hylja zbulon se Mahiri ka ndihmuar Baden dhe Ardën të fshihen. Kerimi ndihet i lumtur me... më shumë

EPISODI 173

24-05-2018

EPISODI 173

Bade largohet nga shtëpia me Ardën. Bajrami është i vendosur të martohet ... më shumë

EPISODI 172

23-05-2018

EPISODI 172

Mahiri zhytet në kujtime dhe sjell ndërmend gjithçka që ka kaluar me Hyljan... më shumë

EPISODI 171

22-05-2018

EPISODI 171

Hyseni bën një marrëveshje me Hazerin. Hylja arrin të sjellë Syhejlë... më shumë

EPISODI 170

21-05-2018

EPISODI 170

Syhejla largohet nga shtëpia e Hatixhes. Hylja dhe Mahiri i tregojnë Osmanit videon e ti... më shumë

EPISODI 169

18-05-2018

EPISODI 169

Kush është djaloshi që bie në dashuri me Hyljanë? Ipeku bën aksident... më shumë

EPISODI 168

17-05-2018

EPISODI 168

Syhelja është e dëshpëruar që martesa e saj shumëvjeçare &eum... më shumë

EPISODI 167

16-05-2018

EPISODI 167

Çfarë do të ndodhë mes Bajramit dhe Syhejlës? Hylja i propozon Hazerit ... më shumë

EPISODI 166

15-05-2018

EPISODI 166

Meleku vendos të largohet jashtë shtetit dhe i lë Baharin së motrës. Hyse... më shumë

EPISODI 165

14-05-2018

EPISODI 165

Nilaji dhe Atifi martohen dhe bëjnë një dasmë të bukur. Hylja do të ... më shumë

EPISODI 164

11-05-2018

EPISODI 164

Meleku i shet kafenenë Mahirit dhe Kajasë. Nilajit i bëjnë një surpriz&eu... më shumë

EPISODI 163

10-05-2018

EPISODI 163

A do ta pranojë Nilaji propozimin e martesës të Atifit? Çfarë do të... më shumë

EPISODI 162

09-05-2018

EPISODI 162

Ministria merr vendimin për të mbyllur minierat e Xhevherëve. Sabrija mposht frik&e... më shumë

EPISODI 161

08-05-2018

EPISODI 161

Një nga djemtë e rrugës vjedh makinën e drejtorit të bankës që ... më shumë

EPISODI 160

07-05-2018

EPISODI 160

Mahiri grindet me Ipekun për shkak të Hyljas. Mahsa vendos të largohet përgjit... më shumë

EPISODI 159

04-05-2018

EPISODI 159

 Hylja përpiqet të gatuajë për familjen, por gjithçka rezulton n&e... më shumë

EPISODI 158

03-05-2018

EPISODI 158

Mahiri është dashuruar marrëzisht me Ipekun. Hylja dhe Mahiri shtiren sikur shkojn&... më shumë

EPISODI 157

02-05-2018

EPISODI 157

Filizi dhe Hylja përshëndeten me njëra-tjetrën dhe ndahen në paqe.  ... më shumë

EPISODI 156

30-04-2018

EPISODI 156

Bajrami vendos të qëndrojë për një periudhë te Mahsa dhe njofton Hys... më shumë

EPISODI 155

30-04-2018

EPISODI 155

Si do të reagojë Syhejla kur Hylja dhe Kerimi shkojnë të jetojnë në ... më shumë

EPISODI 154

27-04-2018

EPISODI 154

 Hylja dhe Kerimi bëjnë përgatitjet për të shkuar në shtëp... më shumë

EPISODI 153

26-04-2018

EPISODI 153

A do të mbijetojë Kerimi pas një operacioni shumë të vështirë? ... më shumë

EPISODI 152

25-04-2018

EPISODI 152

Kush do ta sulmojë familjen Xhevher dhe a do t’i shpëtojë dot policia? Xhemi q&... më shumë

EPISODI 151

24-04-2018

EPISODI 151

Policia dhe familja Xhevher janë në pritje të ndonjë lajmi nga vëllez&eum... më shumë

EPISODI 150

23-04-2018

EPISODI 150

Atifi shkon t’i kërkojë dorën zyrtarisht Nilajit. Filizi u tregon vëllez... më shumë

EPISODI 149

20-04-2018

EPISODI 149

Hyseni dhe Kerimi përballen me një atentat të papritur në një restorant. ... më shumë

EPISODI 148

19-04-2018

EPISODI 148

A do ta pranojë Nilaji propozimin për martesë nga Atifi? Mahiri kërcen dhe put... më shumë

EPISODI 147

18-04-2018

EPISODI 147

Hyseni kërcënon Hazerin. Mahiri arrin të kapë personin që e ndiqte at&eum... më shumë

EPISODI 146

17-04-2018

EPISODI 146

Xhemi merr peng Filizin dhe e detyron të bëjë gjithçka i thotë ai. A do... më shumë

EPISODI 145

16-04-2018

EPISODI 145

Ipeku shkon te kafeneja dhe Mahiri çmendet pas saj. Xhemi i merr Filizit një shumë... më shumë

EPISODI 144

13-04-2018

EPISODI 144

Kerimi bëhet xheloz kur shikon të shoqen me Hazerin. Atifi dhe Nilaji afrohen gjithnjë... më shumë

EPISODI 143

12-04-2018

EPISODI 143

Çfarë ka të shkruar në bluzën e Mehmetit që gjithë familja v&... më shumë

EPISODI 142

11-04-2018

EPISODI 142

Hylja dhe Kerimi shkojnë në sallën e gjyqit, por a do të divorcohen ata? Mahir... më shumë

EPISODI 141

10-04-2018

EPISODI 141

Meleku tregon shenja përmirësimi. Mahirin e sulmojnë me thikë.Hylja dhe Kerimi... më shumë

EPISODI 140

07-04-2018

EPISODI 140

Hazeri i shpreh Hyljas dashurinë që ka për të. Meleku i kërkon Hysenit q&... më shumë

EPISODI 139

06-04-2018

EPISODI 139

Ish-gruaja e Hazerit kthehet sërish tek ai. Atifi fillon të tregojë simpati pë... më shumë

EPISODI 138

05-04-2018

EPISODI 138

Hyseni vuan për gjendjen e Melekut. Si do të reagojë Hylja kur të marrë v... më shumë

EPISODI 137

04-04-2018

EPISODI 137

Hylja dhe Kerimi darkojnë së bashkë, por diçka ndodh dhe darka e tyre nd&eum... më shumë

EPISODI 136

03-04-2018

EPISODI 136

Hylja dhe Kerim shkëmbejnë mesazhe në lidhje me një divorc të mundshë... më shumë

EPISODI 135

01-04-2018

EPISODI 135

Meleku betohet se ka parë Xhemin në shtëpi, por askush s’e beson për shk... më shumë

EPISODI 134

30-03-2018

EPISODI 134

Çfarë do të bëjë Kerimi kur të shohë Hyljan duke biseduar me ... më shumë

EPISODI 133

29-03-2018

EPISODI 133

Xhejlani gjen pa ndjenja zonjat e shtëpisë. Ç’ka ndodhur me to? Si do t&eum... më shumë

EPISODI 132

28-03-2018

EPISODI 132

Zejnep befasohet nga sjellja e çuditshme e Melekut. Kaja përpiqet të bindë M... më shumë

EPISODI 131

27-03-2018

EPISODI 131

Dyme, vajza e sapolindur do t’i afrojë gjithnjë e më shumë prindëri... më shumë

EPISODI 130

26-03-2018

EPISODI 130

Kerimi takohet për herë të parë me të bijën e porsalindur dhe i b&eu... më shumë

EPISODI 129

23-03-2018

EPISODI 129

Kerimi mëson se Hylja ka sjellë në jetë vajzën e tyre. Vëllai i Meli... më shumë

EPISODI 128

22-03-2018

EPISODI 128

Ndërkohë që Hylja është në sallën e lindjes, Kerimi përfun... më shumë

EPISODI 127

21-03-2018

EPISODI 127

Familja Xhevher mëson gjithçka për Hyljan. Hyljas i fillojnë dhimbjet e lind... më shumë

EPISODI 126

20-03-2018

EPISODI 126

Hylja dhe Kerimi vazhdojnë me zënkat dhe gjatë takimit me avokatët. Ata vendos... më shumë

EPISODI 125

19-03-2018

EPISODI 125

Kerimi përshëndetet me Memon dhe Hyljan para se të niset në Ankara. Edhe pse k... më shumë

EPISODI 124

16-03-2018

EPISODI 124

Hylja vendos të nisë çështjen gjyqësore të divorcit, ndërsa K... më shumë

EPISODI 123

15-03-2018

EPISODI 123

Hylja dhe Kerimi arrijnë të arratisen. Kush fshihet pas rrëmbimit të tyre? Hyl... më shumë

EPISODI 122

14-03-2018

EPISODI 122

Hyseni vihet në kërkim të Hyljas dhe Kerimit. A do të pajtohen ata të dy ... më shumë

EPISODI 121

13-03-2018

EPISODI 121

Hyljan dhe Kerimin i kanë rrëmbyer, por cilat janë qëllimet e vërteta q&e... më shumë

EPISODI 120

12-03-2018

EPISODI 120

Zejnepja është bërë më dinake edhe pse duket si e dashur. Pas incidentit ... më shumë

EPISODI 119

09-03-2018

EPISODI 119

Çfarë do të ndodhë kur Kerimi të takojë Hyljan në universitet... më shumë

EPISODI 118

08-03-2018

EPISODI 118

Meleku e dëbon Hysenin pasi humbet fëmijën. Kujt do t’ia tregojë Ajseli ... më shumë

EPISODI 117

07-03-2018

EPISODI 117

Çfarë do të bëjë Kerimi kur të lexojë letrën që i k... më shumë

EPISODI 116

06-03-2018

EPISODI 116

Meleku zbulon se në lokalin e saj është organizuar një festë dhe shkon te... më shumë

EPISODI 115

05-03-2018

EPISODI 115

Bade dhe Arda duan te dalin ne bar ne darke. Me ta shkojne per t'i shoqeruar edhe Bajrami, Hyseni ... më shumë

EPISODI 114

02-03-2018

EPISODI 114

Hylja shkuan një letër për Kerimin, por atë e merr Syhejla fshehurazi. Kerimi ... më shumë

EPISODI 113

01-03-2018

EPISODI 113

Hyseni do të sjellë Baharin në shtëpi. Kerimi bind Melisën që ta luf... më shumë

EPISODI 112

28-02-2018

EPISODI 112

Kerimi mëson që Melisa është e sëmurë dhe do të vdesë. Hyl... më shumë

EPISODI 111

27-02-2018

EPISODI 111

 Kush është fëmija që Xhevherët kanë tanimë në sht&eu... më shumë

EPISODI 110

26-02-2018

EPISODI 110

Meleku, në gjendjen e dëshpëruar që ndodhet, pëson një aksident t&eu... më shumë

EPISODI 109

23-02-2018

EPISODI 109

Zejnep dëshpërohet kur në shtëpinë e saj shikon edhe Melekun. Kjo e fundi... më shumë

EPISODI 108

22-02-2018

EPISODI 108

Mahiri dhe Hylja shkojnë të shohin nëse Xhemi kishte vdekur, por ai nuk ishte aty. ... më shumë

EPISODI 107

21-02-2018

EPISODI 107

Xhemi rrëmben Baharin dhe rreh Melekun. Filizi takon Mehmetin pas shumë kohësh. Hys... më shumë

EPISODI 106

20-02-2018

EPISODI 106

Mahiri ndahet nga Burçini. Me çfarë do të përballet Hylja kur të... më shumë

EPISODI 105

19-02-2018

EPISODI 105

Zejnep dhe Hylja thurin një plan së bashku që Hyseni të kthehet në sht&eu... më shumë

EPISODI 104

16-02-2018

EPISODI 104

Meleku arrin të marrë Baharin nga duart e Hyljas. Syhelja sëmuret për shkak t&... më shumë

EPISODI 103

15-02-2018

EPISODI 103

Hylja shkon në zyrën e Kerimit, por mëson që ai kishte shkuar në pyll me ... më shumë

EPISODI 102

14-02-2018

EPISODI 102

Hyseni takohet me Melekun dhe ajo i rrëfen gjithçka. Xhemi arrin të arratiset. Fi... më shumë

EPISODI 101

13-02-2018

EPISODI 101

Bajrami do të inatoset kur të marrë vesh lajmin e Filizit. A do t’u mbijetoj&... më shumë

EPISODI 100

12-02-2018

EPISODI 100

Ç’dokument do t’i dorëzojë Syhejla Filizit që kjo e fundit do t&... më shumë

EPISODI 99

09-02-2018

EPISODI 99

Zejnep do të mërzitet kur të shohë lidhjen e afërt mes Hysenit dhe Bahari... më shumë

EPISODI 98

08-02-2018

EPISODI 98

Dyshimet mbi Baharin kanë filluar të mundojnë Hyljan. Melisa, asistentja e re e Ker... më shumë

EPISODI 97

07-02-2018

EPISODI 97

Pse do të konfliktohen me njëra-tjetrën Burxhin dhe Nilaji? Bajrami do të vend... më shumë

EPISODI 96

06-02-2018

EPISODI 96

Hyseni kërcënon ish-bashkëshorten për ikjen e Melekut. Zejnepja largohet nga s... më shumë

EPISODI 95

05-02-2018

EPISODI 95

Me anë të kujtimeve, Meleku rrëfen gjithë historinë e foshnjës q&eum... më shumë

EPISODI 94

02-02-2018

EPISODI 94

Zejnepja ndjek të shoqin dhe shikon sa i lumtur është ai me Melekun. Me se do ta k&... më shumë

EPISODI 93

01-02-2018

EPISODI 93

Zejnepja dhe Hatixhja shohin Hysenin teksa i jepte unazën Melekut. Në shtëpinë... më shumë

EPISODI 92

31-01-2018

EPISODI 92

Kerimi punëson Melisën si asistenten e tij. Mahiri i thotë Halukut që Bahari &... më shumë

EPISODI 91

30-01-2018

EPISODI 91

Nilaji vendos të rrëfehet dhe të tregojë se çfarë kanë fshehu... më shumë

EPISODI 90

29-01-2018

EPISODI 90

Letrën e kujt do të lexojë Mahiri që dëshpërohet shumë? Kush do... më shumë

EPISODI 89

26-01-2018

EPISODI 89

Hyseni i tregon Melekut shtëpinë që ka blerë për të jetuar të d... më shumë

EPISODI 88

25-01-2018

EPISODI 88

Duke mos besuar lajmin e bukur të shtatzënisë, Hylja shkon për kontroll te nj&... më shumë

EPISODI 87

24-01-2018

EPISODI 87

Filizi, e shtyrë nga Xhemi fillon të pijë sërish alkool dhe mbërrin e deh... më shumë

EPISODI 86

23-01-2018

EPISODI 86

Zejnepi dhe Hyseni duket se po gjejnë sërish dashurinë për njëri-tjetrin... më shumë

EPISODI 85

22-01-2018

EPISODI 85

Mahiri arrin ta ndalojë në kohë Hyljanë që të mos vrasë ask&eum... më shumë

EPISODI 84

19-01-2018

EPISODI 84

Bashkë me avokatët dhe policinë, Filizi arrin të marrë të birin pava... më shumë

EPISODI 83

18-01-2018

EPISODI 83

Filizi shkon në familjen Xhevher për të marrë Mehmetin, por si do ta presin at... më shumë

EPISODI 82

17-01-2018

EPISODI 82

Kerimi gjen Hyljanë në shtëpinë e Mahirit dhe habitet me ato që ajo i tre... më shumë

EPISODI 81

16-01-2018

EPISODI 81

Gazetat kanë publikuar lajme mbi Hysenin, të cilat s’do t’i pëlqejn&eum... më shumë

EPISODI 80

15-01-2018

EPISODI 80

Pse familja Xhevher do të shkojë për vizitë në shtëpinë e Filiz... më shumë

EPISODI 79

12-01-2018

EPISODI 79

Mahiri më në fund arrin të gjejë dashurinë e vërtetë. Infermier... më shumë

EPISODI 78

11-01-2018

EPISODI 78

Kerimi shkon në hotelin ku ishte Hylja dhe Mehmeti dhe i kthen ata në shtëpi. Filiz... më shumë

EPISODI 77

10-01-2018

EPISODI 77

Hyseini darkon me Melekun. Mahiri takohet dhe kalon kohë me Burçinin. Pasi gjykata mer... më shumë

EPISODI 76

09-01-2018

EPISODI 76

Filizi debaton me Kerimin në telefon dhe secili betohet se do të marrë Mehmetin e v... më shumë

EPISODI 75

08-01-2018

EPISODI 75

Hylja dëshpërohet kur mendon se mund t’i marrin djalin, por ajo është e ... më shumë

EPISODI 74

05-01-2018

EPISODI 74

Kerimi shkon në fermë për Bajram dhe aty përballet edhe me të atin. A do ... më shumë

EPISODI 73

04-01-2018

EPISODI 73

Avokati i jep shpresë Filizit se do ta marrë djalin e saj. Hylja i thotë Kerimit t&... më shumë

EPISODI 72

03-01-2018

EPISODI 72

Kerimi e lejon Hyljanë të shohë Mehmetin, por kjo e fundit vendos të mos largo... më shumë

EPISODI 71

30-12-2017

EPISODI 71

A do të arrijë Hylja të gjejë Kerimin dhe Mehmetin? Çfarë aksident... më shumë

EPISODI 70

30-12-2017

EPISODI 70

Me ndihmën e Mahirit, Hylja përpiqet të gjejë vendndodhjen e Kerimit dhe Mehme... më shumë

EPISODI 69

29-12-2017

EPISODI 69

Filizi i thotë Mahirit se i kanë treguar Bajramit se ajo është mamaja e vë... më shumë

EPISODI 68

28-12-2017

EPISODI 68

Kerimi dhe Mehmeti po jetojnë diku në bregdet, por asnjeri nuk e di vendndodhjen e tyre... më shumë

EPISODI 67

27-12-2017

EPISODI 67

Kerimi i blen Hyljasë lokalin ku punon Meleku. Hylja shpëton Eminen. Bajrami mëson ... më shumë

EPISODI 66

26-12-2017

EPISODI 66

Hyseni ndahet përfundimisht nga Meleku.  Bade kapet me Ardën.  Hylja përg... më shumë

EPISODI 65

23-12-2017

EPISODI 65

Kush e ka rrëmbyer teze Eminen që askush nuk arrin ta gjejë? Mahiri bie pre e nj&eu... më shumë

EPISODI 64

22-12-2017

EPISODI 64

Xhemi dhe Zejnepja fajësojnë Hyljanë për ato qe u kane ndodhur dhe vendosin te... më shumë

EPISODI 63

21-12-2017

EPISODI 63

. Çfarë do të bëjë Hylja kur të mësojë që Kerimi ka ... më shumë

EPISODI 62

20-12-2017

EPISODI 62

Meleku vendos të pranojë Kajanë në shtëpinë e saj. Kerimi shkon n&eu... më shumë

EPISODI 61

19-12-2017

EPISODI 61

Mahiri e merr Eminenë në Stamboll. Çfarë do të bëjë Myfitiu k... më shumë

EPISODI 60

18-12-2017

EPISODI 60

Pse do ta kërcënojë Hyseni Xhemin me pistoletë? Zejnepja sëmuret rën... më shumë

EPISODI 59

15-12-2017

EPISODI 59

Çfarë ka ndodhur në korrikun e 2013-ës? Një përdhunim që ka s... më shumë

EPISODI 58

14-12-2017

EPISODI 58

Xhemi i tregon Zejnepes që Hyljaja ka qenë e dashura e tij dhe që e ka lën&eum... më shumë

EPISODI 57

13-12-2017

EPISODI 57

Mahiri dëgjon rastësisht diçka dhe shkon menjëherë t’ia rrëf... më shumë

EPISODI 56

12-12-2017

EPISODI 56

Nirgyli dhe Filizi vendosin t’i kthejnë Hyljasë paratë që ajo  i ki... më shumë

EPISODI 55

11-12-2017

EPISODI 55

Hylja gjen Kajanë në rrugë dhe e çon në spital. Kur Hylja shkon në... më shumë

EPISODI 54

08-12-2017

EPISODI 54

Zejnepja kërkon shtëpinë e Xhevherëve nga Hyseni. Vëllai i Nilajit vjen p... më shumë

EPISODI 53

07-12-2017

EPISODI 53

Meleku dhe Nilaji marrin një shtëpi me qira. Zejnepja thur një plan të ri, por... më shumë

EPISODI 52

06-12-2017

EPISODI 52

Kerimi i premton Hyljasë se djali i tyre do të mbetet përgjithmonë i familjes ... më shumë

EPISODI 51

05-12-2017

EPISODI 51

 Plani i Mahirit shkon më së miri dhe policia konfiskon gjithçka. Ç&r... më shumë

EPISODI 50

04-12-2017

EPISODI 50

Pas ngjarjeve të fundit, Zejnepja merr Xherenin dhe largohet nga shtëpia. Nilaji do t&eu... më shumë

EPISODI 49

01-12-2017

EPISODI 49

Kerimi urdhëron Mahirin që të mos takohet më me Hyljanë. Çfarë... më shumë

EPISODI 48

30-11-2017

EPISODI 48

Hylja vendos të divorcohet nga Kerimi pasi e sheh atë në fotografi me një vajz... më shumë

EPISODI 47

28-11-2017

EPISODI 47

Kerimi i thotë Hyljasë se nuk ka besim tek ajo për gjithçka që ajo b&eu... më shumë

EPISODI 46

28-11-2017

EPISODI 46

Vendimi për dënimin e Myfitit është përfundimtar, ai dërgohet në... më shumë

EPISODI 45

27-11-2017

EPISODI 45

Hylja arrin të lirohet nga burgu. Myfitin e arrestojnë për drogë. Meleku takoh... më shumë

EPISODI 44

24-11-2017

EPISODI 44

Meleku njofton që është mirë. Filizi vendos të hakmerret ndaj Mahirit dhe... më shumë

EPISODI 43

23-11-2017

EPISODI 43

Kush e  kërcënon me thikë Nilajin dhe Mahirin? Bajrami ndjek Zejnepen dhe e m&... më shumë

EPISODI 42

22-11-2017

EPISODI 42

Hylja dhe Mahiri shkojnë të takojnë Nilajin. Mahiri kupton se Nilaji kishte marr&eu... më shumë

EPISODI 41

21-11-2017

EPISODI 41

Bajrami dhe Syhejla në një darke të shtruar enkas për ta. Kerimi dhe Xhem deb... më shumë

EPISODI 40

20-11-2017

EPISODI 40

Kaja fillon punë dhe sistemohet në një fermë bashkë me Baharin. Filizi fi... më shumë

EPISODI 39

17-11-2017

EPISODI 39

Hylja i kërkon Mahirit të thurin një plan për të marrë hak ndaj shok... më shumë

EPISODI 38

16-11-2017

EPISODI 38

Kaja sheh Hyseinin me Melekun së bashku. Cili do të jetë plani i Hyljasë ... më shumë

EPISODI 37

15-11-2017

EPISODI 37

Çfarë do të bëjë Kerimi dhe familja e tij kur të mësojnë p... më shumë

EPISODI 36

14-11-2017

EPISODI 36

Bajrami qëndron në shtëpi tashmë si pensionist. Gazetarët kapin Hyljan&e... më shumë

EPISODI 35

13-11-2017

EPISODI 35

Zejnepja do t’i bëjë surprizë Hysenit në shtëpinë e fshatit, p... më shumë

EPISODI 34

10-11-2017

EPISODI 34

Bajrami shkon në minierë Ai u tregon të dy djemve vendimin për punën. Ke... më shumë

EPISODI 33

09-11-2017

EPISODI 33

Kerimi vendos të rregullojë gjendjen në minierë. Çfarë do të ... më shumë

EPISODI 32

08-11-2017

EPISODI 32

Çfarë do të bëjë Hyseini kur të mësojë se Meleku do t&eu... më shumë

EPISODI 31

07-11-2017

EPISODI 31

Çfarë do të bëjë Hylja për të penguar martesën e Melekut... më shumë

EPISODI 30

06-11-2017

EPISODI 30

Mahiri dhe Hylja takohen fshehurazi në një dhomë hoteli. Cili është q&eum... më shumë

EPISODI 29

03-11-2017

EPISODI 29

Pse do të shtrohet Filizi në spital. Kush e manipulon kartelën e saj mjekësore... më shumë

EPISODI 28

02-11-2017

EPISODI 28

Hylja kthehet në shtëpi dhe Zejnepja e sulmon. Atifi ka një plan të fsheht&eu... më shumë

EPISODI 27

01-11-2017

EPISODI 27

Mehtapi merr miratimin e Bajramit që të martohet me Gyndyzin. Kerimi kupton se ndien v&... më shumë

EPISODI 26

31-10-2017

EPISODI 26

Zejnepja përmendet. Kërcënimi është forma më e mirë për t... më shumë

EPISODI 25

30-10-2017

EPISODI 25

Kerimi darkon me Hyljanë në fshat dhe kupton që ka rënë në dashuri m... më shumë

EPISODI 24

27-10-2017

EPISODI 24

Mine shkon të takojë Bajramin, por truproja e tij i devijon rrugen. Hylja debaton me t&... më shumë

EPISODI 23

26-10-2017

EPISODI 23

A do të pranojë Hylja që të zëvendësojë Xhemin? Zejnepja kupto... më shumë

EPISODI 22

25-10-2017

EPISODI 22

Hyseni i ofron punë në minierë Kajasë. A do të dëshirojë t&eum... më shumë

EPISODI 21

24-10-2017

EPISODI 21

Hylja dhe Kerimi kurrsesi nuk arrijnë të bëjnë paqe me njëri-tjetrin dhe ... më shumë

EPISODI 20

23-10-2017

EPISODI 20

Bajramin e dërgojnë me urgjencë në spital dhe për fat të mirë s... më shumë

EPISODI 19

20-10-2017

EPISODI 19

Hyseni nuk zbret në darkën ku Myfiti, vjehrri i tij, ka sjellë edhe Melekun. Kerimi... më shumë

EPISODI 18

19-10-2017

EPISODI 18

Meleku vendos të shkojë të takojë Hyljanë, por si do të shkojë ... më shumë

EPISODI 17

18-10-2017

EPISODI 17

E lodhur nga gjithçka që po ndodh, Hylja shpërthen në lot. A do të prek... më shumë

EPISODI 16

17-10-2017

EPISODI 16

Kerimi vjen i dehur në shtëpi, por ç’do të ndodhë në dhom&eu... më shumë

EPISODI 15

16-10-2017

EPISODI 15

I shqetësuar për gjithçka ka ndodhur, Kerimi do të akuzojë të atin... më shumë

EPISODI 14

13-10-2017

EPISODI 14

E shqetësuar se mos Filizi tregon diçka, Hylja nuk di si të veprojë për... më shumë

EPISODI 13

12-10-2017

EPISODI 13

Kerimi vendos të kthehet në Turqi pas lajmeve për skandalin e lidhur me të. Me... më shumë

EPISODI 12

11-10-2017

EPISODI 12

A do të arrijë Mehtapi të bëjë për vete Bajramin? Bajrami mëson... më shumë

EPISODI 11

10-10-2017

EPISODI 11

Bajrami do të hiqet si i sëmurë që e shoqja të mos largohet nga shtë... më shumë

EPISODI 10

09-10-2017

EPISODI 10

Kerimi eshte për darkë me bashkëpunëtorët nga Kenia, ndersa Hylja vendos ... më shumë

EPISODI 9

06-10-2017

EPISODI 9

Kerimi merr djalin dhe ia kthen Filizit. A eshte Hylja dakort me këtë gjë? Edhe Ba... më shumë

EPISODI 8

05-10-2017

EPISODI 8

Bajrami do të urdhërojë Hyljanë të kthehet së bashku me djalin. ... më shumë

EPISODI 7

04-10-2017

EPISODI 7

Kerimi vendos të shkojë në Kenia për të punuar. Ndersa Hylja i jep lajmin... më shumë

EPISODI 6

03-10-2017

EPISODI 6

Hylja do të bindë Filizin të mbajë fëmijën në këmbim t&eum... më shumë

EPISODI 5

02-10-2017

EPISODI 5

Një shtatzëni e papritur prish gjithë planet e Kerimit. Si do ta presë Hyljaja... më shumë

EPISODI 4

29-09-2017

EPISODI 4

Më e vendosur se kurrë, Hylja qëndron në shtëpinë e Kerimit në ... më shumë

EPISODI 3

28-09-2017

EPISODI 3

Si do të reagojë Meleku kur të kuptojë se Hylja fshihet pas gjithçkaje?... më shumë

EPISODI 2

27-09-2017

EPISODI 2

A do të pranojë Meleku të martohet me Kerimin? Çfarë do të ndodh&e... më shumë

EPISODI 1

26-09-2017

EPISODI 1

Çfarë do të ndodhë pas dasmës madhështore? A do të tregoj&eum... më shumë

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Prev Next