Seraj Gozler

seraj gozler

Emri i saj i vërtetë është Seraj Gozler Jeniaj. Ka lindur më 27 Tetor 1961 në Adana. Është diplomuar nga universiteti Mimar Sinan në degën e Teatrit. Është një aktore e cila luan në teatër dhe në telenovela. Ka luajtur në telenovelën “Babai i mrekullueshëm” me emrin Shule, "Dhëndri i huaj" me emrin Hajrie. Në vitin 2002 ka marrë çmimin "Gruaja më e mirë në komedi" në pjesën teatrale të “Lulja Kaktus”. Ndërsa në vitin 2011 ka fituar çmimin "Artistja më e mirë" në teatrin "Dy herë dy".


Personazhet

Seraj Gozler

18-09-2017

Seraj Gozler

Emri i saj i vërtetë është Seraj Gozler Jeniaj. Ka lindur më 27 Tetor 196... më shumë

Exhem Ozkaja

18-09-2017

Exhem Ozkaja

Exhem Ozkaja (Exhem Nur Ozkaja) ka lindur më 25 Qershor 1988 në Stamboll. Është... më shumë

Tajanç Ajajdin

18-09-2017

Tajanç Ajajdin

Ka lindur më 7 Gusht 1979 në Stamboll. Është një aktor i telenovelave dhe... më shumë

Birkan Sokullu

18-09-2017

Birkan Sokullu

Birkan Sokullu ka lindur më 6 Tetor 1985 në Stamboll. Gjyshërit e Sokullu janë... më shumë

Burxhu Birixhik

18-09-2017

Burxhu Birixhik

Ka lindur më 4 Maj 1989 në Elmali. Ajo u përzgjodh mbretëresha e Mesdheut n&eu... më shumë