Exhem Ozkaja

exhem ozkaja

Exhem Ozkaja (Exhem Nur Ozkaja) ka lindur më 25 Qershor 1988 në Stamboll. Është një aktore turke. Ka studiuar për Radio dhe Televizion. Nga viti 2012 e deri më sot ajo ka qenë pjesë e telenovelës së transmetuar në "Fox tv", "Vajza e pasur dhe djali i varfër", në rolin e Birixhikut. Ka luajtur në serialet "Shqiponjat fluturojnë në lartësi", "Fluturim të mbarë", "Një familje e madhe", "Dëlirësi", gjithashtu edhe në filmin "Ju dua".


Personazhet

Seraj Gozler

18-09-2017

Seraj Gozler

Emri i saj i vërtetë është Seraj Gozler Jeniaj. Ka lindur më 27 Tetor 196... më shumë

Exhem Ozkaja

18-09-2017

Exhem Ozkaja

Exhem Ozkaja (Exhem Nur Ozkaja) ka lindur më 25 Qershor 1988 në Stamboll. Është... më shumë

Tajanç Ajajdin

18-09-2017

Tajanç Ajajdin

Ka lindur më 7 Gusht 1979 në Stamboll. Është një aktor i telenovelave dhe... më shumë

Birkan Sokullu

18-09-2017

Birkan Sokullu

Birkan Sokullu ka lindur më 6 Tetor 1985 në Stamboll. Gjyshërit e Sokullu janë... më shumë

Burxhu Birixhik

18-09-2017

Burxhu Birixhik

Ka lindur më 4 Maj 1989 në Elmali. Ajo u përzgjodh mbretëresha e Mesdheut n&eu... më shumë