Tajanç Ajajdin

tajanc ajajdin

Ka lindur më 7 Gusht 1979 në Stamboll. Është një aktor i telenovelave dhe kinematografisë turke. Ka marrë pjesë në shumë telenovela dhe filma të ndryshëm. Ka mbaruar studimet në kolegjin privat "Ozel Doga". Gjimnazin e ka bërë në "Gjimnazi i përkthimit". Ka studiuar në universitetin "Mimar Sinan" në degën e teatrit. U martua me Bullut Kopyk në vitin 2011 dhe u divorcuan po në të njëjtin vit. Ai ka luajtur në rolin e doktor Kahramanit në "Alije" dhe bëhet i njohur me këtë serial. 


Personazhet

Seraj Gozler

18-09-2017

Seraj Gozler

Emri i saj i vërtetë është Seraj Gozler Jeniaj. Ka lindur më 27 Tetor 196... më shumë

Exhem Ozkaja

18-09-2017

Exhem Ozkaja

Exhem Ozkaja (Exhem Nur Ozkaja) ka lindur më 25 Qershor 1988 në Stamboll. Është... më shumë

Tajanç Ajajdin

18-09-2017

Tajanç Ajajdin

Ka lindur më 7 Gusht 1979 në Stamboll. Është një aktor i telenovelave dhe... më shumë

Birkan Sokullu

18-09-2017

Birkan Sokullu

Birkan Sokullu ka lindur më 6 Tetor 1985 në Stamboll. Gjyshërit e Sokullu janë... më shumë

Burxhu Birixhik

18-09-2017

Burxhu Birixhik

Ka lindur më 4 Maj 1989 në Elmali. Ajo u përzgjodh mbretëresha e Mesdheut n&eu... më shumë