Birkan Sokullu

birkan sokullu

Birkan Sokullu ka lindur më 6 Tetor 1985 në Stamboll. Gjyshërit e Sokullu janë emigrantë nga Bosnja. Ai ka fituar çmimin e tretë si "Modeli më i mirë i Turqisë". Sokullu la karrierën e basketbollit për shkak të dëmtimit që pësoi në këmbë. Ai është diplomuar në degën e Radios dhe Televizionit nga universiteti "Maltepe". Ndërkohe që ishte duke studiuar në universitet ai filloi karrierën e modelingut. Ka marrë mësime aktrimi nga "Dolunay Soysert". Birkani filloi të tërheqë vëmendje në serialin televiziv "Gra të vogla".


Personazhet

Seraj Gozler

18-09-2017

Seraj Gozler

Emri i saj i vërtetë është Seraj Gozler Jeniaj. Ka lindur më 27 Tetor 196... më shumë

Exhem Ozkaja

18-09-2017

Exhem Ozkaja

Exhem Ozkaja (Exhem Nur Ozkaja) ka lindur më 25 Qershor 1988 në Stamboll. Është... më shumë

Tajanç Ajajdin

18-09-2017

Tajanç Ajajdin

Ka lindur më 7 Gusht 1979 në Stamboll. Është një aktor i telenovelave dhe... më shumë

Birkan Sokullu

18-09-2017

Birkan Sokullu

Birkan Sokullu ka lindur më 6 Tetor 1985 në Stamboll. Gjyshërit e Sokullu janë... më shumë

Burxhu Birixhik

18-09-2017

Burxhu Birixhik

Ka lindur më 4 Maj 1989 në Elmali. Ajo u përzgjodh mbretëresha e Mesdheut n&eu... më shumë