LISTA E TË PREFERUARAVE
Me My Tring IPTV shihni
lehtësisht kanalet që ju pëlqejnë
ON DEMAND
Një videotekë
e pasur eventesh

My Tring IPTV
në rrjetin Tring

Internet 50 Mbps dhe 100 kanale duke filluar nga
1,490
lekë/muaj
Zbuloni ofertën
cepi1

My Tring IPTV
në botë

Super ofertë për të gjithë klientët ekzistues dhe të rinj në botë.
Zbuloni ofertën
cepi1

Pajisjet My Tring IPTV


Me My Tring IPTV ju mund të shikoni televizor kudo në shtëpinë tuaj.

Ktheni çdo ekran në televizor duke shkarkuar aplikacionin për iOS ose Android.