Oferta e My Tring IPTV në rrjetin Tring

 

Çlironi fantazinë me 50 Mbps! Shpejtësi interneti 50 Mbps, 100 kanale My Tring IPTV +  UEFA Champions League e përfshirë, duke filluar nga 1,490 lekë/muaj. Nxitoni të përfitoni nga oferta!

Me My Tring IPTV, ju do të shijoni kënaqësinë e televizionit me një programacion të larmishëm për çdo kategori: Kinema, Femijë, Lifestyle, Dokumentarë, Sport & Adult.  Ndiqni eventin futbollistik më prestigjoz në Europe, UEFA Champions League & 6 kampionate të tjera sportive. Vetëm My Tring IPTV ju sjell një videotekë të pasur eventesh në shtëpinë tuaj si dhe plot shërbime të tjera:

- VOD: Vendosni ju çfarë do të shihni në ekran.
- Multiscreen: Shihni programin tuaj në disa ekrane: televizor, kompjuter, iPad dhe telefon.
- DVR: Regjistroni programe dhe evente për t’i pare atëherë kur ju dëshironi.
- EPG: Merrni informacion të përditesuar mbi përmbajtjen e programeve që transmetohen dhe atyre në vijim.
- Bllokimi i kanaleve: Bllokoni kanalet e padëshiruara.
- Lista e të preferuarave: Krijoni një listë me kanalet që ju pëlqejnë.
- Rrjeti Ndalo Live: Caktoni ju pauzat ndërmjet eventeve.


 

Paketat me 60 kanale

 
Abonim
Dekoder IPTV Dhuratë
Modem Wifi Dhuratë
Instalim falas
60 kanale
1,490 lekë/muaj
 
Abonim
Dekoder IPTV Dhuratë
Modem Wifi Dhuratë
Instalim falas
60 kanale
1,890 lekë/muaj
 
Abonim
Dekoder IPTV Dhuratë
Modem Wifi Dhuratë
Instalim falas
60 kanale
1,990 lekë/muaj

Paketat me 100 kanale

 
Abonim
Dekoder IPTV Dhuratë
Modem Wifi Dhuratë
Instalim falas
100 kanale
1,790 lekë/muaj
 
Abonim
Dekoder IPTV Dhuratë
Modem Wifi Dhuratë
Instalim falas
100 kanale
2,190 lekë/muaj
 
Abonim
Dekoder IPTV Dhuratë
Modem Wifi Dhuratë
Instalim falas
100 kanale
2,390 lekë/muaj