Përshkrimi

Mbretëresha e Diamanteve, trafikanti më i madh i gurëve të çmuar dhe floririt, do të përballen me MBRETËRESHËN E ZEMRAVE. Mallkimi i diamanteve të kuq, një legjendë qindra vjeçare, do të bjerë mbi ta. Një gangster që vret pa mëshirë, armë kimike, një hajdut xhevahiresh me nofkën Fajkoi, i cili rikthehet, Shërbimet e Inteligjencës, kurthe, gënjeshtra, mashtrime. Një hendek që Reina mundohet ta mbushë, nëse dëshiron të shpëtojë gjallë.

A do të jetë dashuria më e fortë se gënjeshtrat, tradhtitë, hakmarrja apo harresa? A do të triumfojë dashuria në botën e lojërave, dasmave dhe trafikut të floririt dhe gurëve të çmuar? Çfarë ndodh nëse dikush humbet tetë vite nga jeta e vet... përgjithmonë?

PREMIERË, nga e hëna në të premte, ora 19:00 në 3 Plus.


Parashikimet e episodeve

Episodi 78

11-01-2017

Episodi 78

Estefania i thotë Havierit që e di se ai është agjent sekret.Borisi i thot&eum... më shumë

Episodi 47

30-11-2016

Episodi 47

Fernando i tregon Reinës gjithçka për jetën e saj.Bolivari e gjen Reinë... më shumë

Episodi 46

29-11-2016

Episodi 46

Supremi pushon Smithin nga puna. Estefania dhe Viktori bashkëpunojnë për të vr... më shumë

Episodi 45

26-11-2016

Episodi 45

  Suzana i tregon Huan Hozesë se ajo ka vrarë burrin që e përdhunoi, ai ... më shumë

Episodi 44

24-11-2016

Episodi 44

Bolivari i thotë Smithit se dëshiron të qëndrojë me Reinën dhe t&eum... më shumë

Episodi 43

23-11-2016

Episodi 43

Nikolasi shikon Reinën te shtëpia e Smithit. Viktori kërkon të ngrejë pad... më shumë

Episodi 41

21-11-2016

Episodi 41

Prifti e ndihmon Reinën që të arratiset. Koni i thotë Viktorit se do të ... më shumë

Episodi 40

18-11-2016

Episodi 40

Smithi thotë me bindje se diamanti i kuq u vodh nga Skrifteri i Zi dhe një bashkëpu... më shumë

Episodi 38

16-11-2016

Episodi 38

Në ankandin e diamantit të kuq shfaqet një personazh i ri, Fernando San Huani i cil... më shumë

EPISODI 37

15-11-2016

EPISODI 37

Smithi arrin të shpëtojë Balboan nga duart e Oktavio de Rozës. Nikolasi zbulon... më shumë

Episodi 34

10-11-2016

Episodi 34

Viktori i thotë Reinës që të mos i zërë besë babait të tij... më shumë

Episodi 33

09-11-2016

Episodi 33

Reina i tregon Havierit fjalët e rënda që i tha Oktavio.Delfina pranon të mba... më shumë

Episodi 32

08-11-2016

Episodi 32

Të gjithë marrin vesh se Reina është gjallë. Klara takohet sërish me... më shumë

Episodi 31

07-11-2016

Episodi 31

Estefania përpiqet të mbysë Oktavion dhe i kërkon atij llogari pse e ka gë... më shumë

Episodi 28

02-11-2016

Episodi 28

Estefania përgatit vjedhjen e diamantit të kuq. A do t’ia dalë mbanë ajo... më shumë

Episodi 27

01-11-2016

Episodi 27

Çfarë do të ndodhë kur Reina dhe Havieri të kuptojnë se në ka... më shumë

Episodi 22

25-10-2016

Episodi 22

Bolivari i thotë Viktorit se Nikolasi nuk ka vdekur. Estefania shtiret sikur pëson infar... më shumë

Episodi 21

24-10-2016

Episodi 21

Koni është e vendosur të bëhet sërish shoqe me Reinën. Estefania zbu... më shumë

Episodi 20

21-10-2016

Episodi 20

Dikush që shtiret si Nikolas Nunjezi i telefonon Reinës dhe i thotë se ësht&eu... më shumë

Episodi 18

19-10-2016

Episodi 18

Suzana i kërkon Kristianit që ta ndihmojë të zbulojë personat që e s... më shumë

Episodi 17

18-10-2016

Episodi 17

Suzana i tregon Viktorit se Kamila nuk e ka vrarë veten për shkak të Nikolasit,&nbs... më shumë

Episodi 16

17-10-2016

Episodi 16

Estefania ia dorëzon diamantin Viktorit. Reina promovon në televizion koleksionin e saj ... më shumë

Episodi 15

14-10-2016

Episodi 15

Reina i kërkon Nikolasit që t’ia përshkruajë atë femrën që... më shumë

Episodi 14

13-10-2016

Episodi 14

Kristiani i thotë Suzanës se është i dashuruar me Reinën, por ajo ës... më shumë

Episodi 13

12-10-2016

Episodi 13

Reina bën dashuri me Nikolasin. Reinën e qëllojnë dhe Nikolasi mendon se ë... më shumë

Episodi 12

11-10-2016

Episodi 12

Koni i tregon Reinës se ç’ka ndodhur mes tyre dhe se ç’i ka ndodhur... më shumë

Episodi 11

10-10-2016

Episodi 11

Reina mundohet të kurojë Nikolasin. Ky i fundit në përçartje e sipë... më shumë

Epsiodi 10

06-10-2016

Epsiodi 10

Estefania i tregon Nikolasit që vajza e saj është gjallë. Doktoresha informon ... më shumë

Episodi 9

05-10-2016

Episodi 9

  Víktori merr në telefon Estefanían dhe i thotë se Greta ka pë... më shumë

Episodi 8

05-10-2016

Episodi 8

Reina i telefonon Nikolasit dhe i thotë se e kanë marrë peng. Ky i fundit gjurmon t... më shumë

Episodi 7

04-10-2016

Episodi 7

Lazaro i gjen drogë Miriamit dhe e vë të zgjedhë mes drogës dhe djalit t&... më shumë

Episodi 6

03-10-2016

Episodi 6

Isidro lajmëron Viktorin se Reina ka shkuar në shtëpinë e saj të dikurshm... më shumë

Episodi 5

30-09-2016

Episodi 5

Reina zbulon se Viktori nuk ka qenë dashuria e jetës së saj. Estefania ësht&eu... më shumë

Episodi 4

29-09-2016

Episodi 4

Reina kthehet në shtëpinë e Viktorit ku e presin të gjithë. Nikolasi hiqe... më shumë

Episodi 3

28-09-2016

Episodi 3

Pasi zgjohet nga koma, Reina ka fshirë nga kujtesa gjithçka ka ndodhur gjatë tet&... më shumë

Episodi 2

27-09-2016

Episodi 2

Estefanía zbulon se Nikolasi nuk ka vdekur. Smithi ia bën të qartë Nikolasit... më shumë

Episodi 1

26-09-2016

Episodi 1

  Smithi i dorëzon Nikolasit një mjet identifikimi të rremë. Viktori dhe... më shumë

  • 1
  • 2
Prev Next

Video


Gossip

Çfarë nuk dini për Estefanian e Mbretëre…

20-03-2017

Çfarë nuk dini për Estefanian e Mbretëresha e zemrave?

Catherine Siachoque ka lindur në 21 Janar 1972 në Kolumbi. Ajo njihet për rolet e s... më shumë


Fotogaleri

Paola Nunez

26-09-2016

Paola Nunez

... më shumë

Eugenio Siller

26-09-2016

Eugenio Siller

... më shumë