Përshkrimi

Azra, është një vajzë që ëndërron të bëhet një shefe kuzhine njësoj si ati dhe për t’ia dalë mbanë, po kryen studimet e saj në Amerikë. Një rastësi e çuditshme do të ndodhë në aeroport, ku ajo merr gabimisht çantën e Xhenkut. Djaloshi i pashëm sapo është përjashtuar nga universiteti i tij në Amerikë dhe po përpiqet të zgjedhë rrugën e tij në jetë. Jeta e Azrës do të ndryshojë kryekëput kur babai i saj vdes në një zjarr duke e lënë të vetme atë dhe vëllanë e saj me njerkën lakmitare.

Nga e hëna në të premte, ora 20:10 në Jolly HD dhe ora 21:00 në 3Plus.


Parashikimet e episodeve

EPISODI 29

22-02-2019

EPISODI 29

Sumruja vazhdon të kërkojë Mertin dhe Fatmën. Z. Azmi po përgatit planin ...

më shumë

EPISODI 28

21-02-2019

EPISODI 28

Pas ngjarjes së ndodhur në familjen Çelen, Azra i kërkon ndjesë Ferides...

më shumë

EPISODI 27

20-02-2019

EPISODI 27

Fatma dëgjon Sumrunë duke i thënë Xheidës se sapo të zgjidhë pr...

më shumë

EPISODI 26

19-02-2019

EPISODI 26

I shqetësuar për Xhansunë, Xhenku vendos t’i shkojë në shtëpi...

më shumë

EPISODI 25

18-02-2019

EPISODI 25

Azra shkon në shtëpinë e Fatmës, por a do ta zbulojë të vërtet&...

më shumë

EPISODI 24

15-02-2019

EPISODI 24

Merjemi shkon në shtëpinë e Hysnijes dhe aty zbulon se Merti është vë...

më shumë

EPISODI 23

14-02-2019

EPISODI 23

Xhenku i kërkon Tarëkut që të largohet nga Azra, pasi ajo ua punoi prapa krah&...

më shumë

EPISODI 22

13-02-2019

EPISODI 22

Pasi zbulon për sëmundjen e Feridesë, Azra i kërkon t’i qëndroj&eum...

më shumë

EPISODI 21

12-02-2019

EPISODI 21

Azra dhe Xhenku përballen sërish në kuzhinë. Azmiu fotografon disa dokumente t...

më shumë

EPISODI 20

11-02-2019

EPISODI 20

Ferideja vazhdon përpjekjen për të bindur familjen të pranojnë Azrën...

më shumë

EPISODI 19

08-02-2019

EPISODI 19

Azra dhe Xhenku janë të detyruar të punojnë bashkë në kuzhinë, ...

më shumë

EPISODI 18

07-02-2019

EPISODI 18

Azra është shumë pranë gjetjes së të vëllait kur shkon në ...

më shumë

EPISODI 17

06-02-2019

EPISODI 17

Xhenku vendos të mos shkojë në Amerikë kur Arda rrezikon jetën pasi merr ...

më shumë

EPISODI 16

05-02-2019

EPISODI 16

Ferideja i lë të gjithë pasurinë Azrës. Xhenku mendon se Azra nuk ës...

më shumë

EPISODI 15

04-02-2019

EPISODI 15

Azra shkon të takojë Xhenkun dhe ata nuk arrijnë t’i shprehin ndjenjat nj&eum...

më shumë

EPISODI 14

01-02-2019

EPISODI 14

Xhansu i rrëfen Xhenkut ndjenjat që ka për të, por ç’do të k...

më shumë

EPISODI 13

31-01-2019

EPISODI 13

Sumruja bën një marrëveshje me Fatmën për ta lënë Mertin Ajo do...

më shumë

EPISODI 12

29-01-2019

EPISODI 12

Azra dhe Xhansu do të njihen rastësisht dhe mësojnë sekretet e njëra-tjet...

më shumë
  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Gossip

Aktorët e 'Mos ma lësho dorën' kanë një …

22-02-2019

Aktorët e 'Mos ma lësho dorën' kanë një dedikim special për ne!

Dy aktorët kryesorë të serialit "Mos ma lësho dorën" të cilin e ndiqni... më shumë

Alp Navruz dhe Alina Boz në një rrëfim t…

10-01-2019

Alp Navruz dhe Alina Boz në një rrëfim tepër të sinqertë mbi marrëdhëniet mes tyre dhe interpretimin në «Mos ma lësho dorën»

Alp Navruz dhe Alina Boz janë dy aktorë të rinj që janë njohur bashkë... më shumë


Fotogaleri

Error: No articles to display