My Tring IPTV në rrjetin Tring

Shpejtësi interneti 50 Mbps, 120 kanale My Tring IPTV + UEFA Champions League e përfshirë, duke filluar nga 1190 lekë/muaj.

Me My Tring IPTV, ju do të shijoni kënaqësinë e televizionit me një programacion të larmishëm për çdo kategori:  KinemaFemijëLifestyleDokumentarëSport & Adult.  Ndiqni eventin futbollistik më prestigjoz në Europe, UEFA Champions League & 6 kampionate të tjera sportive.

Vetëm My Tring IPTV ju sjell një videotekë të pasur eventesh në shtëpinë tuaj si dhe plot shërbime të tjera:

  • VOD: Vendosni ju çfarë do të shihni në ekran.
  • Multiscreen: Shihni programin tuaj në disa ekrane: televizor, kompjuter, iPad dhe telefon.
  • DVR: Regjistroni programe dhe evente për t’i pare atëherë kur ju dëshironi.
  • EPG: Merrni informacion të përditesuar mbi përmbajtjen e programeve që transmetohen dhe atyre në vijim.
  • Bllokimi i kanaleve: Bllokoni kanalet e padëshiruara.
  • Lista e të preferuarave: Krijoni një listë me kanalet që ju pëlqejnë.
  • Rrjeti Ndalo Live: Caktoni ju pauzat ndërmjet eventeve.

 

INTERNET + IPTV 70 kanale

 Shpejtësia  Çmimi aktual  Çmimi në Ofertë për  parapagim 4 mujor  Çmimi në Ofertë për   parapagim 9 mujor  Çmimi në Ofertë për   parapagim 12 mujor
12 mbps 1,690 lekë 1,490 lekë 1,390 lekë 1,270 lekë
30 mbps 1,790 lekë 1,580 lekë 1,470 lekë 1,350 lekë
50 mbps 2,190 lekë 1,930 lekë 1,790 lekë 1,650 lekë

 

 

INTERNET + IPTV 120 kanale

 Shpejtësia  Çmimi aktual  Çmimi në Ofertë për  parapagim 4 mujor  Çmimi në Ofertë për   parapagim 9 mujor  Çmimi në Ofertë për   parapagim 12 mujor
12 mbps 1,990 lekë 1,750 lekë 1,630 lekë 1,500 lekë
30 mbps 2,190 lekë 1,930 lekë 1,790 lekë 1,650 lekë
50 mbps 2,590 lekë 2,290 lekë 2,120 lekë 1,950 lekë

+