Tring ndjek ritmin e evolucionit teknologjik, inovacion në shërbimin satelitor!

Tring ka treguar e vërtetuar tashmë që është elitar në cilësinë e shërbimit dhe risive në treg! Ne vijmë tek ju në një dimension të ri, një evolucion teknologjik I pakrahasueshëm!

Shërbimi Tring Satelitor do të vijë për të gjithë përdoruesit e platformës në një cilësi shumë më të lartë të figurës HD dhe me një programacion edhe më të pasur duke shtuar listën e kanaleve!

Hapat për të përfituar shërbimin janë tepër të thjeshtë, mjafton të ndiqni procedurën si më poshtë:

  1. Orientimi i antenës: 39°E
  2. Sateliti: Hellas Sat 4
  3. Frekuenca: 10890
  4. Polarizimi: Horizontal
  5. Symbol Rate: 30000
  6. Modulimi: DVB-S2 8PSK, 5/6

Për të gjitha paqartësitë, skuadra e kujdesit të klientit është në dispozicionin tuaj duke mirëpritur mesazhet në kontaktet si më poshtë:

Tel: 044 800 008

Whatsapp/Viber: 0694038000

Email: info@tring.tv

FB: Tring

IG: tring_albania

Bëhuni gati për të përjetuar një eksperiencë ndryshe dhe magjike, përballë ekranit të #TRING!