Sport

“Ka për të qenë vërtet një finale e bukur”; Fernando, mesfushor i Sevilla

“Ka për të qenë vërtet një finale e bukur. E dimë se kemi përpara një sfidë shumë të vështirë. Ata kanë një skuadër fantastike, të mbushur me lojtarë të shkëlqyer. Por edhe ne kemi shumë cilësi. Kemi punuar shumë për këtë takim dhe duam të japim më të mirën tonë në fushën e lojës. Nuk […]

“Mendoj se skuadra jonë i ka të gjitha mundësitë për të bërë një tjetër paraqitje të madhe”; Manuel Neuer, portieri i Bayern

“Luajmë ndaj një skuadre shumë të fortë. Sevilla ka një ekip mjaft kompakt dhe na është dashur të studiojmë çdo gjë me detaje. Të njëjtën gjë duhet ta bëjmë edhe gjatë lojës, pasi vetëm kështu mund të mbash nën kontroll lëvizjet e tyre. Njësoj si ne, edhe ata u shpallën kampionë dhe kjo e bën […]

Teknologji

Si u krijua interneti?

Si shpikja më e madhe e njerëzimit pas rrotës e zjarrit, interneti po transformon gjithnjë e me tepër jetën e njeriut. Transformim, i cili për nga rëndësia e tij, po kthehet në njëpërdorim të domosdoshëm. Interneti prej vitesh mundëson komunikim të shpejtë të individëve, organizatave, mediave, qofshin vizive apo të shkruara, duke u kthyer në […]