Kulturë

Rezidenca Soreca merr ngjyrat e pikturave të mrekullueshme të Admir Pe…

15-03-2019

Ambasadori i BE-s në Shqipëri, Luigi Soreca ishte i pranishëm në Shqipëri një ditë më parë për rastin e Ditës së Verës. Soreca u uroi mirëseardhjen të gjithë të pranishmëve teksa...

Sociale

Fakulteti i Ekonomisë shtyn sezonin e provimeve!

19-12-2018

Në mbledhjen e zhvilluar ditën e sotme studentët e fakultetit të Ekonomisë së bashku me Dekanatin në këtë fakultet kanë vendosur të shtyjnë sezonin e provimeve si dhe të...