Bill Gates: “ ja kur del vaksina e Koronavirusit”

“Sipas të gjitha gjasave, një vaksinë e sigurt dhe efektive kundër Covid-19 do të jetë në dispozicion në fillim të vitit të ardhshëm. Në fakt, mbase do të ketë më shumë se një”, tha Gates. Fjalët e Bill Gates për Corriere della Sera nuk janë vetëm një shpresë, por edhe një paralajmërim: “Është e nevojshme […]

lexo më shumë

Me turne, online ose mësim i plotë; Ja të gjithë skenarët e fillimi të shkollës në varësi të Covid-19

Bëhet publik drafti me tre skenarë për vitin e ri shkollor. Qasja sipas skenareve Skenari 1 Mësimi zhvillohet në mjediset fizike të shkollës duke ruajtur të gjitha rregullat e higjienës dhe të distancimit fizik, nëse situata e pandemisë është e qendrueshme. Në këtë rast është i mundur distancimi fizik dhe mësimi do të zhvillohet me […]

lexo më shumë