Mund të ketë vendim për lehtësimi e orarit policor; Kryeministri Edi Rama tregon kërkesën e tij për këto data…

Aktualitet Botë/Rajon

Në gjithë vendet që do të fillojë së shpejti ramazani mendohet të ketë një shtrëngim masash për shkak të pandemisë. Në vendin tonë ora e ndalimit të lëvizjes mund të ndryshojë në muajin e Ramazanit. Këtë paralajmëroi kryeministri Rama i cili tha se ka kërkuar nga Komiteti Teknik të ketë ulje të orës policore

‘Sot akoma ka njerëz që ankohen pse nuk shtyhet ora policore dhe pse është deri në orën 20:00 një gjë është pak por është e sigurt vaksinimi duhet të shoqërohet me distancim ndaj reagoj ndaj dasmave të infektimit të opozitës pasi çdo orë që fitojmë sot do na vlejë shumë nesër. Me vaksinimin e mësuesve është bërë një hap i rëndësishëm para. Fillon Ramazani dhe një pjesë e ritualit të Ramazanit e dimë që ka një ritual. Ministri turk po më thoshte se për shkak të Ramazanit mund të kishte një shtrëngim, ndërsa unë kam bërë një gjë ndryshe, mendoj se mund të kemi një hapje por duhet të jemi të kujdesshëm dhe nuk duhet që ta sabotojmë veten.’