Tring sjell super ofertën e festave!

Aktualitet

Si çdo fundvit, Tring gjithmonë vjen me super oferta për klientët e rinj dhe ata aktual.

Me vetëm 9,900 lekë të gjithë mund të shohin për 1 vit të gjithë programacionin e larmishëm të Tring i cili deri më tani ka dhuruar plot 2000 orë transmetim lifestyle, 100 orë show, 650 orë humor, 1000 orë programe edukative për fëmijë e 15,000 orë sport!

Të gjitha këto, bashkë me emocionet e Uefa Champions League dhe NBA, klientët do ti përfitojnë për vetëm 9,900 lekë duke marrë dhuratë dekoderin tokësor apo satelitor!

Një ofertë e tillë nuk gjendet lehtë ndaj  Tring duhet “rrëmbyer” në çdo pikë shitjeje!

Për më shumë informacion vizitoni www.tring.al!