Tring tashmë me mundësi të reja në qytetin e Korçës

Aktualitet Teknologji

Tring vjen tashmë me një investim të plotë edhe në qytetin e Korçës dhe mbulon të gjithë qytetin me një rrjet cilesor interneti nëpërmjet teknologjisë së fibrës optike.  Të gjithë klientët familjarë dhe ata të biznesit, do të kenë tani mundësi të reja, pa fund!

Abonentët e Tring, mund të përfitojnë internet me shpejtësi deri në 300 mbps si edhe do te shijojnë programacionin në 120 kanale Tring OTT me të gjitha kanalet kombëtare pa pagesë. Inovacioni i platformës së re televizive nëpërmjet teknologjise OTT, i përshtatet nevojave familjare për një experiencë sa më të thjeshtë dhe të pasur.

Tring fton qytetarët e Korçës të përfitojnë nga promocioni që po zhvillohet në qytetin e tyre tek stendat tona, të cilat janë të pozicionuara pranë Katedrales si edhe në hyrje të Pazarit të Ri.

Për çdo abonim të ri ju bëheni menjëherë fitues të dhuratave të ndryshme, si edhe dhuratave të mëdha të fundvitit, si:

– abonime dhuratë 1 vjeçare
– smart TV
– laptop
– samsung ultra 22
– iphone 14

Tring, gjithmonë me ju, kudo ku ndodheni!