Botë/Rajon

Sa vjec bën sot Kate Middleton? Historia e dukeshës përmes fotografive

09-01-2018

Catherine Elizabeth Middlleton, siç e njohim të gjithë, Kate, dukesha e Cambrighe, ka lindur në 9 janar të vitit 1982, në Reading të Mbretërisë së Bashkuar, aktualisht 36 vjeç. Ajo...

Botë/Rajon

Flet për herë të parë në Living, vajza shqiptare e kritikut Italian

20-01-2017

Alba Sgarbi e bija e personazhit të famshëm televiziv italian, flet për herë të parë dhe ekskluzivisht për një media shqiptare. Marrëdhënia me babanë, lajmet e pasakta në shtypin italian...