Kaos total në Evropë! Situatë alarmante në disa shtete!

Këto dy ditë, Evropa është përfshirë në një kaos total. Në Spanjë, Itali dhe Francë, ka patur përmbytje të përmasave të mëdha, të cilat kanë shkaktuar viktima dhe dëme materiale. Dhjetë persona humbën jetën në Majorka vetëm ditën e sotme, 3 të tjerë janë të zhdukur. Po njësoj është gjendja edhe në rajonet e tjera […]

lexo më shumë

Facebook manipulon informacionet qe ju merrni

Ka një arsye përse lajmet janë më të anshme, se sa kanë qenë dikur: Facebooku. Një e treta e gjithë amerikanëve dhe dy të tretat e të lindurve pas vitit 2000 i marrin lajmet nga Newsfeed-i në Facebook-un e tyre. Kjo do të thotë që, nëse një artikull nuk bëhet “share” në Facebook, një e […]

lexo më shumë

Vajza e Donald Trump kryqëzohet për shkak të një fustani

Në një nga mënyrat kryesore për ta bërë Amerikën të mirë përsëri Trump përfshin çdo gjë që duhet të bëjnë amerikanët. Madje ai ka lajmëruar për një program të ri të rindërtimit kombëtar që do të udhëhiqet nga dy parime themelore: Bli dhe punëso! Ai i ka kushtuar rëndësi blerjeve të produkteve amerikane dhe thotë: […]

lexo më shumë

Kina po paguan çiftet për të bërë një fëmijë të dytë

Pas një dekade nga zbatimi i politikës për të ndaluar prindërit për të bërë më shumë se një fëmi, Kina tani ka menduar t’i paguaj ata për të bërë një fëmijë të dytë. Bloomberg raporton se autoritet kërkojnë të rritet numri i lindjeve përmes “shpërblimeve dhe subvencionve” tani që mosha e popullsisë së aftë për […]

lexo më shumë