Kulturë

Punimet e kryeministrit Edi Rama dhe Admir Përvathit përfaqësojnë Shqi…

23-10-2018

Një ekspozitë e titulluar “Të zbulojmë të përbashkëtat” është  hapur në Austri nga disa artistë shqiptarë dhe kosovarë. Piktura me vaj, punime në letër, skulptura etj. Shqipëria ishte përfaqësuar në...

Kulturë

Ermal Meta fiton çmimin e parë në Sanremo 2017

10-02-2017

Ermal Meta ka qenë një nga emrat më të diskutuar të Sanremo-s së këtij viti. Këngëtari shqiptar është prezantuar me kengën “Vietato morrire” e cila ka rrëmbyer zemrat e shumë...