‘Game of Thrones’ drejt Emmy Awards! Ja nominimet

Sezoni përmbyllës i “Game of Thrones” është i destinuar mos të kalojë pa shumë bujë. “HBO”-ja synon mbi serialin e saj të madh për të zbarkuar në “Emmy Award”. Lidhur me skenarin, është vetëm një episod që është propozuar për kandidaturë, “The Iron Throne”, i fundit i sagës fantazi. Tri episode janë propozuar për kategorinë […]

lexo më shumë

Zgjidhni një nga tre letrat dhe merrni një këshillë

Letra Nr. 1 Shikoni me kujdes mjedisin tuaj, dikush po përpiqet t’ju lëndojë. Mund të jetë një person që kohët e fundit abuzon me ndihmën tuaj ose dikush që shpesh këndon lavde për veten. Mos e humbni vigjilencën tuaj. Ju do të jeni në gjendje të nxirrni të ligjtë në ujë të pastër. Ruani qetësinë. […]

lexo më shumë

13 emrat më të bukur të bebeve me origjinë nga deti

Kushdo që është në pritje të një fëmije, e di shumë mirë që një ndër shqetësimet, por edhe pjesa më e bukur e kësaj periudhe është zgjedhja e emrit. Shumë prindër mendojnë që emri nuk është aspak përcaktues për të ardhmen e një fëmije, kurse të tjerë i kushtojnë rëndësi këtij detaji dhe hartojnë lista […]

lexo më shumë

Ja si dukeshin yjet në mbrëmjen e maturës

Yjet duken të paprekshëm, kur i shihni tek ecin me veshjet e tyre madhështore në tapetin e kuq. Por edhe ata, si njerëzit tjerë, kanë rënë në dashuri, kanë bërë miq, kanë shkuar në shkollë, etj. Madje kanë festuar edhe maturën. Siç është kjo natë shumë e rëndësishme për krejt të rinjtë, aq e rëndësishme […]

lexo më shumë

Çdo vijë ka një kuptim: Mësoni si të lexoni dorën tuaj!

Arti i leximit të dorës, ka ekzistuar për mijëra vjet. Lexoni më poshtë për të mësuar se si të lexoni pëllëmbën tuaj dhe cilat linja mund të jenë të rëndësishme për të ardhmen … këto këshilla mund të mbajnë çelësin për të parashikuar jetën tuaj!Referojuni imazhit të artikullit që të identifikoni linjat: Linja e Zemrës: […]

lexo më shumë