cvajza 1

Kur Thylane Blondeau u cilësua si vajza më e bukur në botë, ishte fare e vogël dhe nuk e dinte rëndësinë dhe suksesin që do t’i vinte prej kësaj. Ajo është rritur nga yjet francezë, futbollisti Patrick Blondeau dhe aktorja franceze Veronika Loubry. Të dy e kuptuan menjëherë se vogëlushja e tyre me sy të kaltër gjithë shkqlqim, kishte lindur për të qendruar përpara kamerave. Megjithatë, modelingu konsiderohet i rrezikshëm për fëmijët kështu që e vogla nuk u përfshi menjerhë. Ku është tani?! Shikoni fotografitë e saj…ajo që mund të themi me siguri është që vazhdon të jetë po aq e bukur.

56261 25ea9cc1 263c 48d5 9f09 145e6e147e1a

2ad467fe18e968d8808df5c62011c46b

69f043548121a1ff31bea1a4b44d0bae thylane tylane blondeau