lojazarat

Disa lojra duan thjesht përqëndrim dhe përgjigjja gjendet menjëherë. E tillë është edhe ky imazh me zara i cili i ka çmendur të gjithë. Gjithçka që duhet të bëni është të gjeni se cili është zari i gabuar. Ju duken të gjithë njësoj? Klikoni në vazhdim për të zbuluar se cili është zari i gabuar.

zara1