ilis

Çfarë e bën një marrëdhënie të lumtur? Shpesh janë gjërat e vogla që nuk mund të planifikohen. Është e pamundur të kemi një formulë për lumturinë, por disa nga momentet e ilustruara më poshtë të gjithë i keni përjetuar dhe jeni ndjerë mirë.

Gjithmonë do të keni mbështetjen e tij.

B3

Qendroni në krahët e tij edhe pse nuk jeni shumë rehat.

D1

Mbijetoni së bashku edhe në ditë të vështira.

F

Kur të thotë të largohesh nga shtëpia dhe të mbledhësh gjërat e tua.

G1

Kur keni të njëjtat probleme!

H

Nuk shqetesoheni për mendimet e të tjerëve!

I

Përsa kohë jeni bashkë, do të ndiheni gjithmonë të rinj!

16372260 15918010 27 0 1507026581 1507026583 650 1 1507026583 650 04f9ebaa03 1507299237