gfrtytryyu

Shenja e horoskopit është si një pashaportë individuale e cila fsheh të dhëna për gjithësecilin prej nesh. Renditja e yjeve në një pozicion të caktuar, ditën dhe orën kur ne kemi lindur ndikon jo vetëm në karakterin por dhe në shumë fusha të jetës sonë. Ja çfarë tregon për profesionin!

Dashi
Sipërmarrës
Forcat e rendit(polici, ushtri)
Politolog
Në Televizion


Demi
Kontabilitet
Edukator
Inxhinier
Avokat
Dizajner


Binjaket
Mësues
Arkitekt
Biznesmen


Gaforrja
Kopshtar
Punonjës social
Punë që lidhen me fëmijët (edukator, mësues)


Luani
CEO
Udhëheqës guidash
Agjent i shitjes se pronave
Interior dizajner
Stilist
Politolog


Virgjëresha
Redaktor / shkrimtar
Mësues
Kritik
Përkthyes
Dedektiv


Peshorja
Diplomat
Kërcimtar
Negociator
Agjent udhëtimesh
Supervisor


Akrepi
Detektiv
Avokat
Edukator
Shkencëtar
Kirurg


Shigjetari
Ministër
Marrëdhëniet me Publikun/ Marketing
Trajner


Bricjapi
Menaxher
Administrator
Editor
Banker


Ujori
Shkencëtar (në qoftë se ata mund të eksplorojnë teori të reja)
Aviator
Dizajner
Muzikant


Peshqit
Artist
Infermiere
Veteriner
Psikolog