969696

Superhena e para disa ditëve u diskutua shumë duke qenë se ishte 16% më e shndritshme se zakonisht. Hëna ishte rreth 357,495 km lang nesh. Pritet që në 2 janar dhe 31 janar 2018 do të mund të shohim hënën blu, e cila njihet si hëna më e plotë e vitit.
Shihni nëpërmjet këtyre ditëve se çfarë ndodhi me hënën.

2

2

2

2

2

2