tatupennd

Sipas një studimi në SHBA dhe Britaninë e Madhe, 78% e njerëzve janë të kënaqur me tatuazhet e tyre ndërkohë pjesa tjetër janë penduar që i kanë berë ato. Nëse po mendoni pse, atëherë mund të shihni fotot më poshtë dhe do të kuptoni se "të pendohesh" është shumë pak në krahasim me atë që duhet bërë. Ndaj, shumë persona kanë vendosur t'i zhdukin përgjithmonë vizatimet në trupin e tyre! Bëni kujdes, sa herë që të mendoni për një tatuazh sigurohuni që mos të jeni kaq të çmendur sa personat më poshtë!

tat1

1. Po sikur të gjeje një foto tjetër?

tat1

2. Tashmë, ky djalë nuk do t'i humbë kurrë syzet e tij.

tat1

3. Jo gjithmonë, dashuria shprehet me një tatuazh.

tat1

4. Kur dashuria nuk njeh limite!

tat1

5. A ngjan ky djalë me mamanë e tij?

tat1

6. Kur bën tatuazh ish gruan!

tat1

7. Klienti që çdo biznes do të ëndërronte!

tat8

8. Të paktën, mësuesja e anglishtes të mos ta shohë këtë tatuazh!