telefoni
Rasti 1: Nëse bën pjesë tek personat që e mbajnë telefonin në njërën dorë dhe shkruajnë me gishtin e madh tregon se je një person që mund të bësh disa gjëra në të njejtën kohë. Disiplina, është fjala që të përshkruan ty më së miri. Jeni konçiz dhe të organizuar, gjithëmonë ndiqni principet tuaja. Ju e ndani shumë mirë se cila gjë është e duhura ose jo për ju. Jeni lloji i individit që beson në dashurinë e vërtetë dhe e vlerëson shumë atë.

Rasti 2: Ky qëndrim tregon se je një person shumë i mbyllur. Nuk je nga ata persona që thërrasin për ndihmë të tjerët ose që duan qendrën e vëmëndjes. Ndjenjat e tua janë gjithëmonë të fshehura, nga frika mos të tjerët arrijnë tju lëndojnë. Kjo gjë ka dhe anë negative. Ju gjithëmonë tregoheni pak distantë edhe me partnerin tuaj, gjë që e bën atë edhe vetë ju të keni dyshime për atë që ndjeni.