pemet 1 6

Nëse zgjodhe pemën numër 1:
Je njeri optimist dhe e sheh jetën si një aventurë, plot me mundësi, njohje dhe tejkalime. Për këtë vit të ri do kesh shumë surpriza të këndshme, falë gatishmërisë tënde për të mirëpritur ndryshimet. Nuk do ndihesh i kufizuar nga rrethanat dhe do kesh pasionin dhe motivimin për të jetuar moment të paharrueshme!
Nëse zgjodhe pemën numër 2:
Je njeri i pavarur dhe nuk i vendos kufij aftësisë tënde për të marrë atë që të duhet. Me shumë mundësi ke aftësi artistike që mund të të ndihmojnë të shtosh të ardhurat për këtë vit. Qëndro besnik ndaj vetes dhe ndaj asaj çfarë je. Suksesi do të të ndjekë!
Nëse zgjodhe pemën numër 3:
Me shumë mundësi je njeri shumë i/e ndjeshëm/e, që kalon shumë kohë duke reflektuar mbi situatën aktuale në botë dhe mbi faktin se si mund ta përmirësosh. Në fillimin e këtij viti do gjesh dikë me të njëjtat vlera për të ndërtuar një marrëdhënie me harmoni dhe romantike. Edhe pse të pëlqen të jesh njeri i ‘vetëmjaftueshëm’, jeta jote do jetë më e lumtur me atë që do njohësh.