fgiotdguito

Plazhi i Drimadhes, në jug të Shqipërisë është renditur si një nga plazhet më të bukura të Europës. Menjëherë pas "Miles of sand" një ishull në veri në Holandës vjen Drimadha.

“I fshehur prapa një rruge malore, plazhi kryesor i Drymades është me të vërtetë guror, por kthehuni majtas dhe ecni për 10 minuta dhe do të gjeni plazhe plotësisht të bardha me rërë të bardhë. Deti është pa dyshim i qartë, dhe kjo kur është një temperaturë e butë. Një pemishte me portokalle është shtëpia e kampit të Breshkave të Detit (€ 8 në natë, në Facebook), e cila ka tenda të parapërgatitura, me dyshekë dhe shtroje të pastra. Ka një bar kuzhinë, një dyqan që shitet ushqim dhe gjëra të domosdoshme dhe një furgon sanduiç viziton plazhin çdo ditë”, shkruhet në artikull.

2frugal jali blog480