Fotot mahnitëse të Shqipërisë turistike

Kuriozitete

albania14

Cili ishte destinacioni juaj i kësaj vere? Pushuat brenda apo jashtë vendit?
Pavarësisht, vendeve të bukura të Europës, edhe Shqipëria nuk mbetet prapa. Vendi ynë e sidomos jugi i Shqipërisë është një nga atraksionet kryesore të turistëve vendas dhe të huaj. Plazhet e bukura dhe moti i përshtatshëm i bëjnë pushimet në Shqipëri të paharrueshme.

Për më shumë, shihni fotot e mëposhtme nga plazhet më të bukura të vendit tonë.

 

albania3

 

 

albania4

albania5

 

 

albania6