Shkolla më e pazakontë në botë

Kuriozitete

 

l1
Shkolla është hapur në vitin 1915, dhe pas disa vitesh ajo u ble dhe u shndërrua në një nga hotelet më interesante në botë. Ajo ka 57 dhoma për vizitorë, shumica e të cilave ende i kanë bankat dhe shkumsat mbrenda. Vizitorët mund të kalojnë një javë relaksuese pa pasur nevojë për të dalë nga ndërtesa. 

l1

l1

l1

l1

l1

l1

l1