Zgjidhni një figurë dhe zbuloni profesionin e duhur

Kuriozitete

fjreoturio

Cili është profesioni i duhur për ju? Më parë zgjidhni një nga këto figura dhe më pas lexoni profesionin që ju përket ju.

Rrethi – Puna ideale për ju është kamerierë, mësues, poilic.

Katrori – Keni dëshirë të punoni dhe asnjëherë nuk i thoni Jo punës. Puna ideale për ju: bankier, arkëtar, inxhinier, shofer, tregtarë.

Trekëndëshi – Jeni të lindur për menaxher. I analizoni situatat shumë shpejt dhe mblidhni informacione të cilat nuk i kanë të tjerët. Puna ideale për ju është: dizajner, ekonomist, arkitekt, politikan, ushtarë, avokat etj.

Drejtkëndëshi – Ju gjithmonë tentoni të bëni disa punë njëkohësisht. Puna ideale për ju është: performues, moderatorë, drejtorë, etj.

Zig Zak – Jeni shumë kreativ ashtu si forma e zig-zakut dhe gjithmonë mbështeteni në imagjinatën tuaj. Puna ideale për ju: aktorë, muzikant, shkrimtarë etj.