Lifestyle

Keni ende kohë: Mjaftojnë 5 minuta në ditë për të sjellë trupin në for…

24-05-2018

Bërja e pompave është një nga llojet më të njohura dhe më efektive të stërvitjes në mbarë botën. Një stërvitje që përfshin pompat ndihmon për të ushtruar jo vetëm muskujt...

Lifestyle

Përmirësoni pamjen e barkut, duke ndryshuar këto detaje në përditshmër…

03-04-2018

1.Pi më pak duhan.2.Mos konsumoni alkool.3.Qëndroni drejt, pa e kërrusur kurrizin.4.Ha shumë fibra vegjetale.5.Pi shumë ujë.