Ja kriteret që duhet të plotësojë një punonjës shtëpie për William dhe Kate

Familja Mbretërore është kthyer në punë. Dhe kanë nevojë për staf! Pas pozicionit të menaxherit të mediave sociale, drejtorit të udhëtimit dhe administratorit të pasurive të patundshme, në faqen e njoftimit të postuar në sektorin e kërkesave të personelit, ekziston një nga rolet më të rëndësishëm të shtëpisë mbretërore: shërbëtori ose rojtari i shtëpisë. Kërkesa […]

Lexo më shumë

Askush nuk guxon t’ia nxjerrë në tavolinë, këto janë 3 ushqimet që mbretëresha nuk fut kurrë në gojë

Kur ishim të vegjël, një ndër shprehjet që përdornim për t’i ururar natën e mirë shokëve e shoqeve ishte ”Pafshi në ëndërr gjellëra pasanikësh ose gjellëra mbretërish! ”. Ndoshta me siguri keni dëshiruar edhe ju të uleni në poltronat e tyre dhe të shijoni fjalën e  fundit të artit të kulinarisë mes serviresh të argjendta […]

Lexo më shumë