couple
Thonë që femrat janë të brishta, por faktikisht, nuk mund të jenë kurrë aq të brishta sa sedra apo egoja e një mashkulli. Por, e fshehin shumë mirë këtë gjë, duke nxjerrë në pah anën e tyre të fortë mashkullore. Megjithatë, nëse e bëni të ndihet më i zgjuar se ju, sedra e tyre përkëdhelet tejmase.


1.Thuajini se është një shofer më i mirë, edhe pse mund të mos jetë fare e vërtetë.
2.Nuk e korigjoni para miqve nëse ai flet diçka, për të cilën ju keni më shumë informacion.
3.Jepini të drejtë kur flet përpara familjes dhe të shijojë protagonizmin e tij.
4.Ti je e pavarur, por kur ai të kërkon të bësh diçka, thjesht bëj sikur po e dëgjon.
5.Ti mund t'i bësh fare mirë punët që kanë nevojë për forcë fizike, por më mirë kërkoja atij ta bëjë këtë gjë.
6.Pavarësisht se mund të gatuash vetëm ti, tregoji atij se i shijon shumë gatimet e tij.(nëse i ke provuar ndonjëherë)