Ja kriteret që duhet të plotësojë një punonjës shtëpie për William dhe Kate

Lifestyle

Familja Mbretërore është kthyer në punë. Dhe kanë nevojë për staf! Pas pozicionit të menaxherit të mediave sociale, drejtorit të udhëtimit dhe administratorit të pasurive të patundshme, në faqen e njoftimit të postuar në sektorin e kërkesave të personelit, ekziston një nga rolet më të rëndësishëm të shtëpisë mbretërore: shërbëtori ose rojtari i shtëpisë.

Kërkesa vjen drejtpërdrejt nga William dhe Kate, të cilët janë duke kërkuar për një person me përvojë për t’u përfshirë për një kohë të pacaktuar brenda stafit edhe me rolin e mundshëm të menaxherit.

Por cilat janë karakteristikat që kërkohen për të aplikuar për rolin e shërbyesit ose të shtëpisë?

Para së gjithash, kërkohet përvojë në një rol të ngjashëm. Padyshim që kërkohet fleksibilitet dhe përshtatshmëri pasi do të duhet të shoqëroni familjen gjatë udhëtimeve.

Por më shumë mbi të gjitha: “Ruajtja e konfidencialitetit dhe diskrecionit në çdo rrethanë është thelbësore”. Për të gjitha këto, Familja Mbretërore ofron jo vetëm një përvojë emocionuese, por edhe një pagë mujore prej rreth 20 mijë eurosh. Me të vërtetë jo keq!