Meghan dhe Harry ndryshojnë përsëri qytetin dhe këtë herë akoma më larg Familjes Mbretërore

Lifestyle

Menjëherë pas largimit nga familja mbretërore dhe nga të gjitha angazhimet në muajin Mars të 2020 Harry dhe Meghan u zhvendosën në Kanada. Më pas nga Kanadaja u larguan për në Los Angeles ku kanë kaluar dhe pjesën e pandemisë.

Harry dhe Meghan kanë blerë një shtëpi të tyren në Santa Barbara të Kalifornisë, pasi i duket vendi ideal për të rritur të birin.

Ata kanë preferuar ta mbajnë Archie-n sa më larg zhurmave të Los Angeles dhe shpresojnë t’i ofrojnë atij një jetë sa më të qetë.