Nëse doni një bluzë të princeshë Dianës, tani mund ta blini; marka e njohur rikthen modën e 90

Lifestyle

Markat “Gyles & George” dhe Roëing Blazers, të cilët janë dhe prodhuesit e bluzës së famshme të Dianës, por e rikthejnë atë në treg!

Pulovra me delen e zezë që princesha veshi në një shëtitje me djemtë e saj, është kërkuar nga të gjithë madje është dhe SOLD OUT!

Koleksioni i vjeshtë dimër përfshin gjithashtu dhe pulovrën tjetër të saj me shkrimin “ I’m a luxury”

Diana I veshi ato në vitin 1979 pot në 90 u rihodhën në treg për herë të dytë dhe tani për herë të tretë!