Ky ishte limiti, refuzohet kërkesa e Meghan dhe Harry

Mbretëria i ka dërguar një sinjal të qartë Meghan Markle dhe Princit Harry rreth asaj se çfarë roli do të kenë në të ardhmen pasi mbretëresha dhe përfaqësuesit e saj mohuan  kërkesën e Dukës së Sussex për të vendosur një kurorë në emër të tij në “Remembrance Sunday” ditën e përkujtimit të të vdekurve në […]

Lexo më shumë

I vetmi person në botë që nuk ka mbajtur maskë gjatë pandemisë; Mbretëresha Elisabeth ka gjithmon një arsye

Eksperti mbretëror Robert Lacey tha se Mbretëreshës mund t’i kërkohet të vendos një maskë fytyre në Cenotaph të Dielën. Në “Vanity Fair”, Z. Lacey tha: “Është e çuditshme që gjatë gjithë pamndemisë në britani COVID-19 vetë Mbretëresha nuk është fotografuar kurrë me një maskë fytyre.” Z. Lacey tha se ishte i habitur se pse Mbretëresha […]

Lexo më shumë

Ja kriteret që duhet të plotësojë një punonjës shtëpie për William dhe Kate

Familja Mbretërore është kthyer në punë. Dhe kanë nevojë për staf! Pas pozicionit të menaxherit të mediave sociale, drejtorit të udhëtimit dhe administratorit të pasurive të patundshme, në faqen e njoftimit të postuar në sektorin e kërkesave të personelit, ekziston një nga rolet më të rëndësishëm të shtëpisë mbretërore: shërbëtori ose rojtari i shtëpisë. Kërkesa […]

Lexo më shumë

Askush nuk guxon t’ia nxjerrë në tavolinë, këto janë 3 ushqimet që mbretëresha nuk fut kurrë në gojë

Kur ishim të vegjël, një ndër shprehjet që përdornim për t’i ururar natën e mirë shokëve e shoqeve ishte ”Pafshi në ëndërr gjellëra pasanikësh ose gjellëra mbretërish! ”. Ndoshta me siguri keni dëshiruar edhe ju të uleni në poltronat e tyre dhe të shijoni fjalën e  fundit të artit të kulinarisë mes serviresh të argjendta […]

Lexo më shumë